thoughts, shares, links, and the like…

Merete Eldrup rykker fra JP/Politiken til TV 2, men rykker måske snart tilbage i den forstand at JP/Politiken køber TV 2, når og hvis et salg bliver en realitet. Snart og snart er måske så meget sagt, da salget afventer EU-sager, som først ser ud til at blive færdige i 2012. Fem år i en (medie)chefstol er lang tid, så Merete skal holde godt fast. Med mindre JP/Politiken laver samme trick som MTG/Metro, dvs. inviterer Merete tilbage til JP/Politiken efter at information om det eventuelle købsprodukt er samlet.

Økonomidirektoer Anders Kronborg har nok været til møder med MTG-manden Per Mikael Jensen om detaljerne i overkompensationen fra Staten Danmark, som er en af to kerner i sagerne ved EU. (Den anden værende lovligheden af refinansieringen efter den enorme bøde for overkompensationen). Merete Eldrup skal bare skynde sig at snakke med Anders Kronborg; han har lagt sin jobansøgning ud ved offentligt at deklarere hans tvivl om sin plads på TV 2. (Er han den rette til at inspirere og skabe enhed mellem 2500 primadonnaer, teknikere og kritiske journalister på DR?)

Med udnævnelsen af Merete Eldrup har Kulturminister Brian Mikkelsen måske tænkt, at det var tid til at styrke relationerne mellem JP/Politiken og TV 2 efter at de med Per Mikael Jensen har været styrket mellem TV 2 og MTG.

Trivia om Merete Eldrup:
Tidligere ministersekretær for Henning Dyremose, TDC’s bestyrelsesformand (ifølge TV 2 News, aggregeret af Børsen(!))
Gift med Anders Eldrup, adm. direktør for DONG Energy, ejer af et stort distributionsnetværk af fiber i Danmark (potentiel køber af content provider’en TV 2?) (ifoelge Boersen)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Tag Cloud